dissabte, 6 d’agost del 2016

EL PRIMER DIA

Us vaig a explicar una mica el que fem  quan ve un nen/a el primer dia a l´escola del meu club.

L´objectiu és que aquest agafi la suficient confiança amb els patins perque li agradi, així vulgui venir un altre dia i anar avançant poc a poc.

Posarem d´exemple un repte força més complicat, ensenyar a "patinar" a 23 nens/es de 3,4 i 5 anys que no han fet mai.



Primer de tot, preparar el material. Necessitem 10-12 patins de talla petita amb el truc de tenir les rodes una mica frenades. Això els farà agafar la confiança necessària per continuar provant l´aprenentatge, ja que en cas de caure repetides vegades probablement voldran deixar de patinar.

Preparar també sticks i pilotes de plàstic. Dividirem el grup en dos i cadascú d´ells farà una estona de practica de patins i d´stick.

Posarem uns bancs davant d´uns altres a una distancia de uns 10 metres.

Al arribar el grup, el primer que fem és una breu explicació de com és el nostre esport, el seu material i de com serà la classe.

 Posem patins al primer grup (també hem de tenir mitjons preparats) mentre el segon farà exercicis amb stick i pilota.



Tenim els nens asseguts i sols hem d´acompanyar-los al banc del davant. Segurament ho podran fer tots sols en dos o tres intents i així assoliran l´objectiu primer de "patinar". En posteriors sessions hauríem d´anar afluixant les rodes.


Als 20 minuts faríem el canvi d´activitat del grup.

Us puc assegurar que la gran majoria acaben contents, a vegades tant que no volen per res deixar de patinar...... i si no mireu el culete d´aquesta nena....




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada